Kongeå vinder 2. div. Sydjylland

Agrarerne 4, Bjert Strand 2, Kongeå 1 og ViGo'e 2 vandt de 4 puljer i Sydjyllands 2. div.
Agrarerne og ViGo'e har tidligere været i 1. div., mend Bjert Strand og Kongeå skal prøve kræfter i 1. div. for første gang.
Der var lodtrækning om modstander og Kongeå skulle kampe mod ViGo'e 2, hvilket efterlod Bjert Strand i hænderne på Agrarerne.

Kongeå vandt sikkert over ViGo'e 2. Uhyggelig sikkert - 16-0 blev det, og ViGo'e var flere slag bagud i alle kampe. De var ikke engang lige ved at få en pind. Lidt af en magtdemonstration fra Kongeås side.


ViGo'e 2

Anderledes lige var det mellem Agrarerne og Bjert Strand. Efter 2-2 blev det 6-2 til Agrarerne og da damerne sørgede for stillingen 8-4 inden herresinglerne, var gassen gået lidt af ballonen.
Bjert Strand kampede dog til det sidste, men måtte se sig slået med 9-7. De var tæt på udligning, men det havde ikke nyttet at få uafgjort, for de var 10-15 slag bagud.


Bjert Strand 2

Så var der finale mellem Kongeå og Agrarerne. Kongeå lagde ud med superrunder og en føing på 4-0 som blev ændret til 6-2.
Damerne spillede lige op, så der nu stod 8-4. Det var derfor op til Agrarernes herrer at gøre det spændende. Og det gjorde de med 2 sejre så det hele endte 8-8. Så skulle der tælles slag, og her havde Kongeå kun brugt 363 slag mod Agrarernes 366 slag, og Kongeå blev dermed vinder af 2. div. Sydjylland.


Agrarerne 4


Kongeå 1