Baskerne baskede alle til træf i Otterup

Hvis man nu var sportsjournalist, så ville man nok skrive, at Baskerne baskede alle til træf i Otterup, for det var, hvad der skete i Otterup.
På en dag, der med sin kølighed og spredte byger nok kvalificerede sig som en pæn septemberdag – bare ærgerligt, at den kom i juli – var 138 krolfspillere samlet til træf i Otterup. Otterup Krolfklub havde sørget for at alt klappede – lige fra baner, telte og vejr. Under velkomsttalen blev det af klubbens formand, Poul Rasmussen, påstået, at det gode vejr var grundet et betydeligt overlap mellem klubbens bestyrelse og det lokale menighedsråd… Og måske var der noget om snakken, for der brød i hvert fald et gevaldigt regnvejr ud ganske få minutter efter sidste runde var spillet.

1690058417392

Ikke blot var der deltagere fra alt fra Lundsmark ved Ribe til Borrehøj ved Kalundborg, men det var også det største træf til dato. Det betyder, at der er 5 runder i stedet for 4 runder, og det presser programmet en smule. Både arrangører, spillere og tællere holdt dog snuden i sporet, og selv med tekniske problemer i dommerkontoret, som betød manuelle udregninger, så lykkede det at være færdige lidt over kl. 15.

IMG 2451

Efter alle havde spillet 3 runder, var der fundet et antal vindere, som har kvalificeret sig til SuperTræffet senere på året. Før vi når dertil, må dagens bedste runde af Eske Eskesen, Ejby fremhæves: Pauvre 20 slag blev det til for Eske.
Det var dog ikke helt nok til at blande sig i topstriden blandt herrerne, som var uhyrligt tæt. Tre mand stod lige på 76 slag, og dælme om ikke to af dem havde tre fuldstændigt ens runder – derfor måtte Peter Knudsen, Borrehøj, og Henning Sellebjerg, Skydebjerg, dele en 2. plads for herrerne. For Jørgen Ejby på 1. pladsen havde en bedre bedste runde med 22 slag, og han tog derfor sejren blandt herrerne.

Herrer
Peter, Henning og Jørgen

Hos kvinderne tog Joan Rasmussen, Vigo’e, 3. pladsen med 79 slag et mulehår bag Lene Rasmussen, Baskerne, med 78 slag. Bedst blandt alle på dagen - inkl. herrerne - var Pia Hansen også fra Baskerne, datter af spillets opfinder Frits Henriksen, med små 74 slag på de 3 runder.

Damer
Joan, Lene og Pia

Tak for en rigtig god dag til jer alle!

Søren Christensen

 

Her finder du alle resultater.