Tranbjerg Krolf Klub inviterer til krolfstævne

Aarhus Krolf Open 2011

Der var ca. 60 deltagere fra 12 forskellige klubber. Der var spillere fra Kuglerne, Villersø, Seest Boldklub, Senior Idræt Seest (SIS), Fuglsang, Stud/KØK, Agrarerne, Vester Åby, Madholdet, Abildgården, Tirslund og Tranbjerg.
Man startede med morgenkaffe i de opstillede pavilioner. De første kom dagen før og stillede en campingvogn op.

Krolfdag Tb. 10.9.11 015


Der kom mange kl 8 og trænede på de 3 midlertidige og den permanente bane. Banerne var anlagt i et meget kuperet terræn ,hvor kuglen skulle spilles fra bunden og op til hullet på toppen af bakken og derefter ned af bakken til et hul ca 1 meter fra bunden. DeT gav nogle hårde ture op og ned, som ikke alle var begejstret for, men krævende var banerne. Et hul var placeret lige på puklen af en høj - det kostede en del 10-ere.
Der blev spillet i 6-mandshold, - en gang på hver af de fire baner i det indledende spil.
De 36 bedste i slagspillet gik i semifinalen og blev opdelt i 6 hold. Vinderne på hvert hold gik til finalen.

Krolfdag Tb. 10.9.11 003


Det viste sig at de spillere der havde klaret sig bedst i det indledende spil også klarede sig bedst i finalen. Heldigvis havde Anders Zacho Jørgensen, som var til stor hjælp ved afvikling af tællerprogrammet, Fordelt de 6 bedste på hvert sit hold og de 6 næstbedste på hver sit hold, osv. - Det var en meget klog disposion, og slutresultatet blev at de 5 bedste i de indledende spil, også kom i finalen. Kun Bent Sørensen måtte se sig slået af Bent Jørgensen.
Efter præmieuddelingen i cafeen, hvor der var mange flotte præmier fra de lokale banker og supermarkeder, samt Krolfbutikken ApS og Schnoor Plast, var der fællesspisning.
Alt i alt et stævne som de fleste var så tilfredse med, at de ville komme igen næste gang der blev afholdt stævne i Tranbjerg, Især hvis banerne var knap så vanskelige.
Vi valgte at spille finalen på en ændret bane, hvor man spillede de 6 huller neden for bakken og 6 huller oppe på bakken. Det var deltagerne tilfredse med, dog var det ikke så godt at have en dommer fra DAI i finalen, da hun brugte DAI-reglerne, selv om aftalen var, at hun skulle bruge DKU-reglerne, som var gældende ved stævnet.

Krolfdag Tb. 10.9.11 014

Jeg har en indrømmelse. Dommersedlerne fra finalen er blevet væk, så jeg har med hjælp fra Anders og Grethe forsøgt at finde rækkefølgen. Vi er enige om at de nævnte var med i finalen og at Hans vandt. Derfra er vi
ikke sikre. Skulle der være en deltager der kan huske rækkefølgen, så modtager vi gerne rettelser på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Her er rækkefølgen på de 6 første, men altså taget fra hukommelsen.

Nr 1 Hans Chr Juhl, Agrarerne
Nr 2 Else Christiansen, Seest BK
Nr 3 Bent Christensen, Seest BK
Nr 4 Vagn Hugger, Madholdet
Nr 5 Bent Jørgensen, Madholdet
Nr 6 Kirsten Simonsen, SIS

Erik Mathiesen, Tranbjerg

Her er et link til resultatlisten.