Agrarerne 2 vinder 2. div. SJY 2015

Der blev spillet på Asbøldal Krolfklubs baner, som ligger mellem Lunderskov og Kolding.
Det er i en privat have, men et stort anlæg med damme, blomster og træer, Et rigtig godt sted.

Der var 2 18 hullers baner, som reelt er 3 krolfbaner. De var lidt våde efter flere dages regn, men det gik nogenlunde uden at ødelægge banerne.

Der var 4 hold til start, og efter lodtrækning skulle KØK 2 op mod Agrarerne 4 og Agrarerne 2 skulle møde Kongeå 1.
Det blev selvfølgelig lige og spændende kampe, som sådan nogle nu engang skal være.

Kongeå 1 og Agrarerne 2 spillede lige op i mixdoubler, damedouble, dame- og herresingler, men i herredoublen vandt Agrarerne 2, så kampen endte med sejr til Agrarerne 2 på 9-7.

KØK 2 og Agrarerne 4 spillede anderledes ujævnt. Først delte de mixdoublerne, så vandt Agrarerne doublerne for så at sætte det til i damedoublerne. Så skulle herrerne afgøre sagen, og her var KØK 2 bedst og vandt begge, så sejren blev på 10-6


Hans Johnsen, styrede begivenhederne sammen med makkeren Niels O. Nielsen, begge fra KØK.

Så var der pause og spisning mens der blev gjort klar til finalen. De 2 taberhold syntes det var så dejligt i haven, så de besluttede at spille om 3. og 4. pladsen.

I den kamp kom Kongeå foran med 4-0 i mixdoublerne, og så skiftede holdene ellers bare til at vinde, så det endte med sejr til Kongeå på 10-6.

I finalen startede KØK 2 og Agrarerne 2 med at dele mixdoublerne. Damedoublen endte uafgjort, men hos herrerne sejrede Agrarerne så de førte 5-3.
Nu skulle KØK's damer så rette op på det, men det gik ikke rigtig som planlagt, for Agrarerne vandt begge og førte nu 9-3.
Så betød det mindre at KØK vandt begge herresingler og reducerede til 7-9, for Agrarwerne 2 havde stadig vundet 2. div. SJY 2015.


Agrarerne 4


Kongeå 1


KØK 2


Vindere af 2. div. Sydjylland - Agrarerne 2