Diverse nyheder om stævner 2024

Prispolitik

DKU har besluttet at forsøge sig med forskellige priser for at spille, spise og begge dele ved de stævner der er med spisning.
Hvis man både spiller og spiser koster det fremdeles 200 kr, men spiller man kun eller spiser man kun, koster det nu 150 kr.

Stævner 2025

Hermed efterlyser DKU klubber til at arrangere stævner i 2025.
VM skal være med spisning, men ellers er der frit valg om det er med eller uden.
Der skal være plads til 4 baner, pavilloner, adgang til toiletter som det vigtigste.
Der er god mulighed for at tjene en gode penge til en slunken klubkasse (op til 10.000 kr).
Skulle det have interesse, så udfyld denne formular eller kontakt Carsten L. Jensen på tlf. 28 11 22 86.

Stævnedatoer 2024

DM i krolf bliver meget tidligt i år, nemlig 27. april i Øster Lindet - uden spisning.
ParKrolf bliver arrangeret af KØK den 22. juni. Stedet er ikke 100% fastlagt, men mon ikke det bliver tæt på Ødis.
VM bliver noget særligt i år, da vi udvider det en anelse med noget vi kalder Olympic Krolf. Det afholdes ved Gram Slot den 3. august og er med spisning.

Olympic Krolf

Dem der har deltaget i VM de sidste 2-3 år, har lagt mærke til at vi har haft besøgt af flere nationaliteter, hvor især belgiere og finner har gjort sig bemærket.
Jeg forudser at de med tiden af økonomiske årsager ikke kommer hvert eneste år, så for at have nogle år hvor de mere eller mindre er garanteret, at andre udlændinge også kommer, vil vi af og til lave noget specielt for udlændingene.
I andre sportsgrene er hvert 4. år noget særligt pga. olympiaden, og så tænkte jeg at det ville være perfekt, så vi laver Olympic Krolf i olympiade årene og kalder det Olympic Krolf.
For os danskere er det stort set bare et almindeligt VM med lidt krydderier. Vi overvejer indmarch med flag og skilte, vi overvejer en form for flaghejsning ved præmieoverrækkelsen og specielle semi- og finaler for udlændingene, tilsat en enkelt dansker.
Udlændinge behøver ikke nødvendigvis bo i udlandet, så hvis DKU klubberne har spillere med udenlandsk pas, så registrer dem med deres nationalitet i vores system. Så skaffer DKU et flag. Det gælder også Færøerne og Grønland.
Vi vil prøve at finde nogle ekstra spændende steder at spille, og i 2024 bliver det på Gram Slot lørdag den 3. august. Vi spiller i slotsparken og spiser i den Holstenske lade, og det er DKU’s bestyrelse med frivillige der står som arrangør.
Gram Slot
Der er en masse aftaler og detaljer der skal på plads, men lige nu har vi god tid til at få det ordnet, og vi skal nok få det på plads inden da. Det er alt fra parkering, telte, baner, strøm, toiletter til aftensmad, som vi skal have styr på, plus det jeg har glemt, så der er nok at se til.
Om det bliver en succes eller ej er jo uvist, men uanset om det bare bliver et alm. VM, så er det et godt og flot sted at spille, og det bliver ikke de sædvanlige flade fodboldbaner at spille på, så helt galt går det ikke.

Olympic