Træf i hos Skydebjerg Krolfklub

I et rigtig dejligt aprilvejr var der fredag den 28. april træf hos Skydebjerg Krolfklub i Aarup.
95 krolfspillere fra Fyn og Trekantsområdet havde fundet vej til tennisbanerne i Aarup, hvor der blev dystet på 3 gode baner.
Generelt var hullerne relativt korte, men det var næsten altid muligt at komme op at slås med et hegn til tennisbanen, skrå huller, skæve huller, huller nedad bakke og diverse asfalt-belægninger. Alt i alt sjove baner, hvor alle kan være med, og hvor der er dejligt mange hole-in-one. Og netop hole-in-one kunne udløse ekstra-præmier, da Skydebjerg Krolfklub havde gemt tre sedler ved nogle af hullerne – var man første mand til at lave en hole-in-one på det pågældende hul, så udløse det en præmier. Det er en rigtig fin gimmick – især når præmierne bl.a. nappes af den træf-ansvarlige og unionens formand…
Det var også dejligt at se, at mange, som var på vippen for at tælle med rullende start, alligevel gjorde det. Det gik rigtig fint med fælles hjælp på banerne. Til træffet kaldte vi ”dommerne” for ”tællere”, da der intet dommeransvar var pålagt ”dommeren” – ved tvivl skulle overdommeren kontaktes.
Men selvom banerne var relativt tilforladelige, så bliver fårene jo altså stadig skilt fra bukkene. Top 3 herunder er kvalificeret til SuperTræffet til oktober.
Efter tre runder blev det således hos damerne, at 3. pladsen blev nappet af Lene Henriksen fra KØK med 79 slag. På 2. pladsen var det Dorothy Laugesen fra Skydebjerg med 78 slag, mens gildet blev vundet af Eli Nielsen (Skydebjerg) med 75 slag.

Damer
Dorothy, Lene og Eli

Hos herrerne var der tæt kamp om både 1., 2. og 3. pladsen. 3. pladsen blev taget af Peter L. Christensen (KØK) med 75 slag. Han var i tæt fight med Torben Eriksen (Hårslev), men hev 3. pladsen hjem med en formidabel bedste runde på 19 slag. 2. pladsen tilfaldt Jørgen Ejby (Skydebjerg) med 72 slag, mens Søren L. Christensen (Mjølner) vandt, ligeledes med 72 slag. Søren vandt på bedste 2. bedste runde, hvor han havde 23 slag mod Jørgens 24 slag. Begge havde 22 slag som bedste runde.

Herrer
Søren, Peter og Jørgen

Dagens bedste runde på bane 1 var Finn Jørgensen (Hårslev) og Jørgen Ejby (Skydebjerg) med 24 slag. Dagens bedste på bane 2 var Lissie Hjæresen (Otterup), Torben Eriksen (Hårslev), Jørgen Ejby (Skydebjerg) og Alfred Nanke (Hårby) med 22 slag.
Dagens bedste runde var dog ubestridt Peter L. Christensens på 19 slag på bane 3 – han måtte dog også benytte sig af hele 4 hole-in-one.

Fra Dansk Krolf Unions side lyder der en stor tak for god ro og orden.