Slotsbyen 4 suveræne vindere af 3. div. Sydjylland

Der blev spillet Øster Lindet på baner der gav anledning til en del slag, idet flere huller lå på "farlige" steder. Især et hul drillede så meget, så overdommer, Ole Reeckmann, forudså at det ville tage hele dagen hvis der ikke blev gjort noget.
Hullet blev gjort lidt nemmere efter alle havde spillet mixdoubler, men det hjalp faktisk ikke så meget som håbet, samtidig med at andre huller i mellemtiden var blevet glatte af de mange fødder der gik rundt på banen. Det var dog ens for alle, men tog altså ret lang tid.

Der var 6 hold til start. Agrarerne 6 og 7, Tirslund Blå og 3 samt Slotsbyen 4 og Lunderskov 1. Efter lodtrækning var det Lunderskov mod Tirslund 3, Agrarerne 6 mod 7 og Slotsbyen mod Tirslund Blå.

Slotsbyen 4 startede med at bringe sig foran mod Tirslund Blå, først med 4-0 og derefter 7-1, så allerede der var kampen lidt afgjort. Ikke helt, men tæt på.
Der var imidlertid gået så lang tid, at Rie skulle på arbejde, så derfor måtte Mette sættes ind i hast i stedet for. Det er en ændring af holdkortet, som egentlig ikke er tilladt, men Ole gættede på det nok ingen indflydelse havde på kampen. Det havde det nu heller ikke, for Slotsbyen 4 vandt sikkert med 13-3 over Tirslund Blå.

I kampen mellem Agrarerne 7 og Agrarerne 6 startede holdene med at dele moxdoublerne, men så tog 7'erne fat og scorede 4 pinde i doublerne.
Da Agrarerne 6 opdagede at Tirslund i den anden kamp havde skiftet en spiller ud, ville de også gerne, da en skulle hjem og i byen. Det fik de så lov til, da man jo ikke kan gøre forskel på holdene.
Det fik ingen indflydelse på resultatet, da Agrarerne 7 snuppede begge damesingler og dermed var foran 10-2 inden 6'erne tog 4 pinde i herresinglerne til stillingen 10-6 til Agrarerne 7 over Agrarerne 6.

Den 3. kamp som blev spillet var så mellem Lunderskov 1 og Tirslund 3. Sidstnævnte kom bedst fra start i mixdoublerne og førte 3-1. Doublerne ændrede det til 5-3 efter 2 uafgjorte.
Her blev Lunderskov så opmærksom på at andre havde fået ændret på holdkortet, og da de også havde 3 spillere der skulle i byen, ville de gerne have ændret deres holdkort også. Man kan ikke gøre forskel på holdene, så selvfølgelig måtte de det.
Damesinglerne endte med en sejr til hver side, og det gjorde herresinglerne også, så slutresultatet blev 9-7 til Tirslund 3.

Så var der 3-holds kamp mellem Tirslund 3, Agrarerne 7 og Slotsbyen 4. Denne gang på Øster Lindets anden bane, der er noget fladere og nemmere.
Finaler skal helst være lige og spændende, men det kan man vist ikke sige om denne.
Slotsbyen satte et point til i mixdoublerne, men det var så også det hele. Resten blev slet og ret vundet. Altså 2 suveræne sejre på 15-1 over både Tirslund 3 og Agrarerne 7, som ellers ikke er uefne hold.
I deres indbyrdes kamp vandt Tirslund 3 med 10-6, men det betyder mindre, da det var 1. pladsen det gjaldt om, og den gik altså til Slotsbyen 4.


Nr. 3 - Agrarerne 7


Nr. 2 - Tirslund 3


Nr. 1 - Slotsbyen 4

Spillere har været ved mig og sagt at det er for dårligt at vi ændrer på banen undervejs og at holdene får lov til at ændre på holdet efter kampene er sat i gang.

At banen blev ændret er efter min bedste overbevisning i orden, hvis det gøres på det rigtige tidspunkt. I dette tilfælde blev det gjort da alle mixdoubler var spillet og inden dame-/herredoublerne startede, og da det ender op med at være ens for alle hold, så må det være ok, når det nu engang er en holdturnering.
Men jeg er da også enig i at det skal undgås hvis det kan. Altså skal man faktisk spotte det allerede inden kampene går i gang og så eventuelt ændre banen der.

Ændring af holdkort er faktisk ikke tilladt, men her blev Ole fanget i en fælde, som han ikke lige så i farten. Først gav han lov til at bytte en spiller i en kamp hvor det sandsynligvis ikke havde den store betydning, men så klappede fælden og flere fulgte efter hurtigt efter hinanden.
Så kan man spørge sig selv om hvorfor der var det store behov for at ændre på holdene. Det skydtes at folk skulle noget andet bagefter og da kampen trak ud, var de pludselig sent på den.
Og hvorfor trak det ud? Der var jo det med drilske huller. Det koster tid, men Ole havde også valgt ikke at starte alle 6 doubler på en gang, da man så kommer til at vente temmelig meget pga. de vanskelige huller. Det bider med andre ord sig selv i halen alt sammen. Det går for lagsomt (banen ændres), man skal tidligt hjem (holdkort ændres), men så synes jeg faktisk heller ikke det var værre end det. Jeg er overbevist om at de fleste bare levede med forholdene og så prøvede at tæve dem man skulle spille imod. Så tager vi en kop kaffe og en sludder bagefter.