Her prøver jeg lige at sammenfatte krolfåret 2020, og give lidt praktiske oplysninger om 2021.

 

Friluftsrådet

Dansk Krolf Union er nu medlem af Friluftsrådet, hvilket betyder at man kan søge om diverse tilskud hos dem.

Friluftsrådet er får en pose penge fra tipsmidlerne, og dem kan man søge midler i. Ikke til den daglige drift, men til f. eks. byggeprojekter.

Man må se nærmere på Friluftsrådets hjemmeside for at få inspiration til hvad der er muligt.

Medlemsregistrering

2020 har været et mærkeligt år. Mange har spillet krolf som sædvanlig, men der er faktisk en hel del der har sprunget 2020 over.

Hvis klubberne skulle gøre dette rigtigt, skulle de slette en del spillere her i 2020, da de ikke har spillet, for så at oprette dem igen næste år, når alt forhåbentlig er normalt igen.

Derfor har jeg besluttet at det her i 2020 ikke er absolut nødvendigt at registrere medlemmer. Man må godt, hvis i gerne vil have styr på jeres medlemmer, men det er ikke et DKU krav.

For at tilgodese klubberne økonomisk vil 2020 og 2021 blive slået sammen faktureringsmæssigt. I 2020 er klubberne blevet faktureret for det antal medlemmer, som er registreret i 2019 - og de klubber, som allerede har betalt, slipper altså for klubkontingent og medlemsafgift i 2021. Kun de klubber, som ikke når at betale i 2020, vil derfor blive opkrævet kontingent/afgift i 2021. For ikke at gøre forskel vil det dog stadig være med udgangspunkt i medlemsregistreringen i 2019.

Holdturnering

Der blev spillet lidt med naboklubberne i august/september, hvilket jeg syntes var hyggeligt, men ikke så spændende, når der ikke var noget på spil. Men helt klar MEGET bedre end ikke at spille.

I 2021 er den foreløbige plan at afvikle en turnering på normal vis, men som vi jo alle ved, er der en lille virus der spiller med.

Forsamlingsregler og hvad ved jeg, skal selvfølgelig tages i ed.

Hvis alle hold der var tilmeldt i 2020 tilmelder sig igen i 2021, bliver puljeinddelingen den samme som vi offentliggjorde i 2020.

Stævner

Alle stævner er selvfølgelig underlagt gældende regler, men planlægges foreløbig som om Corona er væk eller lempet meget.

Sammentræf

Et stævne med titlen Sammentræf var planlagt til 2020, og det spilles nu lørdag den 8. maj 2021.

Der kommer en invitation så sent som muligt (sidst i marts) og der er forholdsvis kort tilmeldingsfrist, så vær vågne.

DM

DM er planlagt til at foregå i Nysted lørdag den 22. maj.

ParKrolf

ParKrolf er henlagt til Skrave (ved Skodborg/Vejen) lørdag den 19. juni.

VM

Og endelig er VM i Brørup lørdag den 21. august.

En stævneapp. til android tlf.

Jeg har lavet en app. så man kan se resultater og stillinger fra et stævne.

Man kan studere de stævner der har været med til at give point til verdensranglisten. Det vil sige indeværende år minus 2 år (2020, 2019 og 2018 i skrivende stund.

Desuden kan man følge finalernes stilling, mens de spiller. Dette vil blive afprøvet for alvor første gang ved DM i 2021.

Det er udelukkende android telefoner der kan dette. Hent allerede app’en i Google Store nu. Den hedder ”KrolfChamp”.

Indendørs krolf

Organiseret indendørs krolf har også lidt under Corona og kom slet ikke i gang.

Vi prøver igen i 2021, og ser om ikke vi skulle have mere held med det denne gang.

Klubberne er nødt til at melde sig til igen, men det kommer der mere om i det nye år.

Generalforsamling

Her i 2020 har vi sprunget generalforsamlingen over, men vi afholder 2021 generalforsamlingen, hvis det på nogen måde er muligt. Om det bliver 1 generalforsamling der omhandler 2 år eller om det bliver 2 generalforsamlinger om 1 år lige efter hinanden, kan jeg ikke sige endnu.

Det er ikke sikkert det bliver hos Caverion som det plejer, for nu arbejder kun for dem som konsulent, men strengt taget betyder det nok ikke så meget hvor det bliver afholdt.

God jul

Til sidst vil jeg lige ønske alle en god jul og et godt nytår, hvor vi lige så stille får bugt med Covid-19, så verden igen kan blive nogenlunde normal.

Med venlig hilsen

 Peter Lyngdal Christensen
Formand for DKU