Madholdet A vinder af dagligaen efter sejre over Odin C og Win-Win A

Kampene mellem de 3 puljevindere blev spillet i Middelfart. Fra Fyn var det Win-Win A og fra Sydjylland var det Madholdet A og Odin C der deltog.

Efter mixdoublerne stod Madholdet og Odin lige og begge førte 3-1 over Win-Win.
Doublerne var rigtig gode for Madholdet, som kom foran med 6-2 over Odin og 7-1 over Win-Win. Odin førte med 6-2 over Win-Win.
I damesinglerne var det Win-Win der førte sig frem og hentede 4 pinde i hver af kampene. Dermed var Win-Win bagud med 7-5 til Madholdet og stod lige med Odin. Madholdet vandt damesinglerne med 3-1 over Odin, så her var stillingen nu 9-3.
Nu havde Madholdet ført sig frem i doublerne, Win-In i damesinglerne, så nu var det Odins tur i herresinglerne. De vandt begge mod begge modstandere, men da Madholdet i forvejen mange pinde, endte kampen mod Madholdet med en lille nederlag på 7-9. Kampen mod Win-Win endte dog med en sejr på 10-6. Win-Win og Madholdet delte pindene i herresinglerne og derfor endte deres opgør også med en sejr til Madholdet på 9-7.
Altså 4 point for 2 sejre til Madholdet A og dermed vindere af dagligaen, 2 point til Odin C og en andenplads samt 0 point til Win-Win A men en flot tredieplads i dagligaen.

Win-Win har egentlig skiftet navn til Hårslev Krolf Klub, men for ikke at forvirre læserne for meget, gøres denne sæson færdig med navnet Win-Win.


Vinderne af dagliga 1: Madholdet A


Nr. 2 i dagliga 1: Odin C


Nr. 3 i dagliga 1: Win-Win A