KØK A vinder af dagliga 2

De 4 puljevindere af Dagliga 2 mødtes til kampe på Hullets bane i Favstrup.

Efter lodtrækning spillede KØK A mod Odin C i den ene kamp og Madholdet A mod Køllerne A i den anden.

KØK A og Køllerne gav hinanden god kamp, lige til det sidste. Odin kom foran 4-0, men det blev udlignet til 4-4. Damesinglerne gik til hver sin side, så stillingen nu var 6-6 og så skulle herresinglerne afgøre sagen.
Her var KØK bedst idet de kradsede 3 pinde til sig, og dermed vandt de kampen md 9-7.

I den anden kamp mellem Madholdet og Køllerne var der ikke den store spænding. Madholdet havde en særlig evte til hele tiden lige at være et slag eller 2 foran Køllerne, så kampen endte med 15-1 til Madholdet. Kampen var nu mere lige end cifrene antyder, men Madholdet havde både heldet og dygtigheden.

De 2 taberhold kan selv vælge om de vil spille mere, og det ville de selvfølgelig. Det startede med 2 uafgjorte, så 2 sejre til Odin og derefter 2 sejre til Køllerne, for til sidst at give 2 sejre til Odin igen. Det giver sammenlagt en 10-6 sejr til Odin C over Køllerne A, men kampen har ingen praktisk betydning.

De 2 vinderhold skulle så spille om pokalen, æren og værdigheden, og da det er et par klubber med ganske få km imellem, er det noget der betyder noget - tror jeg da.
Madholdet kom bedst fra start med føringer først på 3-1 og derefter på 6-2. Damesinglerne vandt KØK imidlertid, og så var stillingen 6-6.
Herrerne skulle så afgøre sagen, og igen var KØK de bedste, så det endte med KØK-sejr på 10-6. Dermed er de vinidere af Dagliga 2.


Køllerne A:
Ejvind, Jens, Maja, Gerda, Jørgen.


Odin C:
Maria, Ruth, Jørgen, Kaj.


Madholdet A:
Freddy, Thorkild, Doris, Vinny, Hans Peter, Karen.


KØK A:
Gunnar, Ingeborg, Inger, Kaj, Birgith, Johannes.