KØK 5 vandt pokalfinalen med 9-7 over KØK 7

Lørdag den 14. september var der pokalfinale hos SDU Krolf ved Syddansk Universitet, i Odense.

Vejret var godt, banen ujævn og da den var meget langhåret lige inden kampstart, havde vi selv slået den. Det resulterede i en del afklippet græs på banen, som var noget irriterende og tungt at spille i, og dermed - mildt sagt - ikke ideelt. Heldigvis er det ens for alle.

4 hold stillede til start. Østerbro 1, Lundsmark Pokal 1, KØK 5 og KØK 7.
Efter lodtrækning skulle Østerbro 1 møde KØK 7 i den ene semifinale og Lundsmark Pokal 1 og KØK 5 tørnede sammen i den anden.

Det var første gang Østerbro var nået så langt, mens det var 4. semifinale for KØK 7's vedkommende. KØK 7 var kommet videre fra de 3 tidligere semifinaler og der var jo ingen grund til at ændre på den tradition. I et par tætte mixdoubler kom Østerbro ellers foran med 3-1, men så havde KØK 7 fundet melodien og endte med at vinde sikkert med 11-5.

KØK 5 og Lundsmark havde 1 gang tidligere været i semifinalen. KØK 5 havnede i finalen og Lundsmark snuplede mod et KØK-hold. Og den tradition blev der også holdt fast i, selv om det var uhyggelig tæt.
Efter 2-2 blev det 4-4 efter doublerne. Lundsmarks damer var dog bedre spillende end KØK's damer, så de kom foran med 8-4. Så var der bunden opgave til Niels og Hans - der skulle vindes - og det blev der.
Da kampen nu var endt 8-8 skulle der tælles slag, og her var KØK bedst med 406 slag mod Lundsmarks 412 slag.


Lundsmark Pokal 1


Østerbro

Nu var der så finale mellem de erfarne finalister fra KØK 7. Dette var deres 4. finale af 8 mulige. Det er da flot, selv om det kun er blevet til 1 sejr.
Det er "kun" KØK 5's anden finale, men derfor behøver man jo ikke holde sig tilbage.
I mixerne var der en sejr til hver side, men i doublerne vandt KØK 7 begge, så de nu førte 6-2.
Så var det også slut med at holde sig tilbage. KØK 5 snuppede 3 pinde i damesinglerne, og igen spillede Niels og Hans sikkert og vandt deres herresingler, så det endte med en sejr på 9-7 til KØK 5 over KØK 7.
Det var en meget lige finale - som sådan nogle skal være - hvilket ses ud af det faktum, at KØK 7 kun brugte 2 slag mere end KØK 5.


KØK 7

 


KØK 5