DKK 1 blev danske mestre efterfulgt af Baskerne 3 og KØK 2.

6 hold var med til DM der blev spillet i Blommenslyst. Temperaturen var ok og det regnede ikke, så egentlig var det godt vejr. Der var lidt vind, men de fleste steder var man i læ, så det var faktisk en ganske god dag.

Banerne var en blandet fornøjelse. Mange huller var faktisk en fornøjelse, da de var lidt skæve og bakkede med passende udfordringer. Men så var der nogen der var alt for skæve og som simpelthen var mere eller mindre umulige at have med at gøre. Der var MANGE 10'ere på disse huller og gav anledning til mage frustrationer. Men sådan var forholdene den dag.

Efter lodtrækning blev der spillet 3 indledende kampe mellem 2 hold.

DKK 1 mødte Nyserne 1 og her var DKK en lidt stor mundfuld for Nyserne. Det blev en sikker 13-3 sejr til DKK.

Baskerne 3 havde trukket TRIF, som i deres debut sæsom havde spillet sig i DM finalen. Kanonføde kunne man komme til at tænke, men sådan var det ingenlunde. De noget mere erfarne Baskere vandt dog med 10-6, men TRIF slap af sted med æren i behold.

I kampen mellem KØK 2 og Østerbro var det noget mere lige. KØK 2 kom foran med 3-1 i mixdoublerne, men herfra var det lige. Både doublerne, dame- og herresinglerne endte med sejr til hver side, så det hele endte op med en 9-7 sejr til KØK 2.

Så var der en pause inden finalen, hvor TV Korup optog lidt. Det kan senere findes på nettet.


TRIF fra Rønde


Østerbro fra København.


Nyserne 1 fra Nysted.

Så var der finale mellem de 2 jyske hold KØK 2 og DKK 1, samt Baskerne 3 fra Fyn.

Det startede forholdsvis lige. KØK 2 Stod lige med både Baskerne og DKK - først efter mixdoublerne og også efter doblerne - altså 4-4 i begge kampe. DKK havde bragt sig foran 3-1 i mixdoublerne mod Baskerne, og holdt føringen efter doublerne - 5-3.

Alle singler blev spillet samtidig, men tager lige damerne først her.

DKK 1 og KØK 2 fulgtes ad til 6-6, mens KØK bragte sig foran mod Baskerne med 8-4. DKK førte også over Baskerne 8-4.

Herresinglerne faldt imidlertid ud til Baskernes fordel i begge kampe, så det endte med at Baskerne 3 spillede uafgjort 8-8 mod begge hold.
I kampen mellem DKK og KØK 2 var det DKK'erne der vandt begge kampe, så den kamp endte med sejr til DKK på 10-6, og dermed havde DKK 3 point, Baskerne 2 point og KØK 1 point. Altså er DKK 1 de nye danske mestre, Baskerne 3 får sølv og KØK 2 fik bronze.

DKK 1 - Baskerne 3: 8-8
KØK 2 - Baskerne 3: 8-8
DKK 1 - KØK 2: 10-6

Erik J. Pedersen, Hårby, giver også lige et par ord med på vejen:

Vi havde i år fået lov til at låne banerne ved Blommenslyst Krolf. Alle mødte op til den aftalte tid, vi fik deres holdkort, så måtte de begynde at øve sig på banerne; men det var ikke så godt med den bane de kalder rød bane, for der var huller hvor der skulle bruges alt for mange slag, så vi skiftede til en anden bane. Men som vi senere talte om, er deres baner ikke egnet til at der spiller så mange hold, for som man kan sige, kan det ikke passe at så mange spillere fra 1 division, ved flere af hullerne skal bruge 8/10 slag for at komme i hul. Men alle var i godt humør, det var tørvejr hele eftermiddagen, vi fik det hele afviklet i en rigtig god tone. Nogen var ikke hel tilfreds med resultaterne, men sådan er det jo - ikke alle kan vinde.

De 6 hold der deltog var: Baskerne 3. DKK 1. KØK 2. Nyserne 1. TRIF. Østerbro.
Efter vi havde afviklet de indlede runder kom vi så til finalen og der spillede vi med 3 holds kampe. Finalen blev afviklet på huller fra de to baner ellers ville det tage alt for lang tid, men vi blev færdig og resultatet blev som følgende,

Nr. 1 DKK 1. Nr. 2 Baskerne 3. Nr. 3 KØK 2. Nr. 4 Østerbro. Nr. 5 TRIF, Nr. 6 Nyserne 1.

Til sidst vil jeg gerne takke Winnie, Erik C, Per Smith, og dem fra Blommenslyst Krolf, for uden de frivilliges hjælp kan det godt blive svært at gennemføre sådant et arrangement. Jeg vil også gerne takke jer spillere for jeres tålmodighed med de baner jeg havde fundet til jer. Til sidst vil jeg lige sige, at hvis nogen er interesseret i at se hvad TVKorup optog, kan man bare gå ind på dette link.