Kolding 60 Plus mestre blev Flemming Jensen (KØK) og Doris Gade (Madholdet).

I et samarbejde mellem DKU, DAI, Kolding Idrætsråd og Kolding kommune blev Kolding Kommunes 60+ mesterskab i krolf afviklet ved KFUM Hallen fredag den 31. august.

KKM1

DKU lavede turneringen for de 140 deltagere. 67 mænd spillede på bane 1, 3 og 5, mens 73 damer spillede på banerne 2, 4 og 6.

KKM2

Dagen var delt op i 4 runder, hvor spillerne på skift sad over, og dermed kunne agere dommere for dem der spillede. Det virkede fint, og kun i en enkelt runde måtte nogle af arrangørerne ud for at dømme.

KKM3

Efter 2 runder var der sandwich og øl/vand, og efter 4 runder var der kaffe og kage - alt inkluderet i prisen på de 75,- kr det kostede at deltage.

KKM4

Slagene blev talt sammen, og vinder hos damerne blev Doris Gade fra Ødis der spiller for Madholdet i Ødis Bramdrup med 92 slag. Nummer 2 blev Lillian Rasmussen fra Favstrup, der også repræsenterer krolfklubben Madholdet, med 95 slag. Nummer 3 blev den nykårede verdensmester Sonja Weilstrup fra Kolding og medlem af Seest BK krolfafd., ligeledes med 95 slag. Lilian havde gået den bedste runde af de 2, så hun blev placeret øverst.

IMG 20180831 150408
Sonja, Doris og Lillian.

Hos herrerne var det Flemmeing Jensen fra Hjarup der vandt. Han spiller for Krolfklubben i Ødis Kroge - i daglig tale forkortet til KØK - med 88 slag. Det var hele 8 slag bedre end nummer 2, Finn Kristiansen fra Christiansfeld (CIF Senior) med sine 96 slag. Nummer 3 blev Peder Grave fra Ødis der spiller for Madholdet i Ødis Bramdrup med 98 slag og en bedre runde end Aksel Møller Petersen fra Christiansfeld (CIF Senior), ligeledes med 98 slag på 4. pladsen. Personligt synes jeg det er helt godt gået af Aksel på 87 år.

IMG 20180831 150157
Peder, Flemming og Finn.

Der skal lyde en stor tak til Lene Lebech fra projekt "Kolding 60 Plus", Jørgen Roed Kolding KFUM, Ernst Meienburg og Andreas Thiesson fra DAI og til diverse andre hjælpere fra KFUM for hjælpen. 

Her er resultaterne for både damer og herrer.