Aktivisterne A vandt dagligaen

Slutspillet i dagligaen blev også arrangeren af Peder Rasmussen, Hullet og Hans Fink Petersen, Agrarerne (med fruer), som dagen i forvejen havde været til slutspil i dagliga 2. De 2 herrer (med fruer) skal have stor tak for indsatsen.
Da de har prøvet slutspil flere gange, kører det nu på skinner og alt klapper. Faktisk er de rigtig godt at have et team hvor alle har deres faste roller, - så fungerer det hele rigtig godt.

Vejret var udmærket, så heller ikke der var der noget at klage over.

Ved slutspil i dagliga 1 er der IKKE lodtrækning. Nr. 1 fra pulje A spiller mod nr. 2 i pulje B og omvendt.

I den ene kamp mødtes Aktivisterne A og Lunderskob B. Aktivisterne bragte sig foran med 4-0 og 7-1, og så var den spænding væk. Den kom nu lidt igen, idet Lunderskovs damer reducerede til 7-5, men Aktivisternes herrer slog igen, så det endte med sejr til Aktivisterne på 11-5.

I den anden kamp mødtes Rødding D og Lunderskov A. Det blev en noget mere lige kamp, hvor Rødding først kom foran med 3-1, men Lunderskov udlignede til 4-4. Damerne spillede lige op, men rødding vandt herresinglerne med 3-1, så det endte med Rødding sejr på 9-7.

dsc04827

I kampen om 3. og 4. pladsen mellem de 2 Lunderskov-hold, blev der selvfølgelig kæmpet så godt man kunne. Det gjaldt jo også håne-retten, så ingen ville tabe.
Mixdoublerne endte 2-2 efter 2 gange uafgjort, men i doublerne gik det galt for hold B. A vandt begge og var foran med 6-2.
Samesinglerne endte med sejr til hvert hold, og det gjorde herresinglerne faktisk også, så slutresultatet blev en sejr på 10-6 til A over B.

I finalen mellem Aktivisterne A og Rødding D var der lagt op til en spændende kamp. 2-2 efter mixdoublerne og 5-3 til Aktivisterne efter doublerne tydede på en lige kamp. Damesinglerne hældte også til Aktivisternes side, så de nu førte med 8-4. Det lagde et stort pres på Røddings herrer, der nu SKULLE vinde de 2 sidste kampe. Det blev nu Aktivisterne der vandt dem begge, og dermed satte de en stor tyk streg under, at de er det bedste dagligahold i Danmark. 12-4 blev det til over Rødding D.

Røddding D - Lunderskov A :      9-7
Aktivisterne A - Lunderskov B: 11-5

3. og 4. pladsen
Lunderskov A - Lunderskov B: 10-6

Finale
Aktivisterne A - Rødding D: 12-4

dsc04838
Aktivisterne A
Inger Nielsen, Aksel Nielsen, Birthe Jensen, Frede Madsen.

dsc04837
Rødding D
Jens Theede, Preben W. Jepsen, Børge Christensen, Knud Nederby, Aase Jepsen, Gunhild Lydiksen, Oda Mathiesen.

dsc04835
Lunderskov A
Kirsten Hansen, Viggo Thomsen, Lise Petersen, Christian Vilfang.

dsc04832
Lunderskov B
Sonja Freese, Villy Emborg, Ane Marie Varming, Karl Varming, Svend Christiansen, Anne Lise Rasmussen.

Her er billeder fra alle slutspil. Følg dette link.