Det blev Rødding 2 der løb med pokalen.

Kampene blev spillet i Lerte, hvor vi igen havde fået lov til at låne deres baner.
De har 4 baner, men de 2 af dem var druknet og dermed lukket, men det kunne sagtens lade sig gøre at afvilke det hele på de 2 resterende baner.
Hans Johnsen og Niels O. Nielsen fra KØK havde helt styr på begivenhederne, spillerne glade, og da vejret ligeledes var i godt humør, så blev det en dejlig dag.

Der var 6 hold til start, og de 6 hold kæmpede om 3. div. pokal. Det skete ved at lade holdene spille mod hinanden 2 og 2 efter lodtrækning.
Agrarerne 7 mødte Tirslund 3, og her kom Agrarerne bedst fra start ved at vinde begge mixdoubler. Herfra skiftedes holdene til at vinde, så slutresultatet blev 10-6 til Agrarerne.
Agrarerne 6 mødte Tirslund Gul. Her delte holdene mixdoublerne, men Tirslund tog sig af de 2 sidste doubler til en 6-2 føring. Så havde Agrarerne imidlertid spillet sig ind, og de snuppede alle 6 singler til en 10-6 sejr.
I den sidste indledende kamp mødtes Rødding 2 og Bjert Strand 2. De startede med at dele mixdoulerne, men i de 2 sidste doubler var Rødding bedst og kom foran 5-3.
Damesinglerne gjorde at blev udlignet til 6-6, hvorefter herresinglerne afgjorde kampen. Her havde 3 herrer 37 slag og en enkelt 38, hvilket lige var nok til at Rødding vandt knebent med 9-7.

De 3 tabere fra 1. runde spillede nu mod hinanden på en gang om pladserne 4-5-6. Der var altså 3 spillere i singlerne og 6 spillere i doublerne.
Det var lidt som om Bjert Strand 2 havde mistet humøret efter at have været tæt på at komme i finalen. De tabte i hvert fald til både Tirslund Gul og Tirslund 3. Det blev 6-10 mod Gul og 5-11 mod 3'erne.
I det indterne opgør mellem Tirslund Gul og 3 var det helt klart Gul der var bedst med en 11-5 sejr.
Kampene om disse placeringer har ingen praktisk betydning, og kan udelades, men nu var vejret godt og det var ganske hyggeligt.

Bjert Strand 2 var desværre taget hjem, så der er intet billede, men det var:
Hans Lind, Inge Andersen, Jens Andersen, Gerda Pedersen, Kurt Pedersen.

dscf3580
Tirslund 3
Jes Jessen Lis Hansen, Børge Hansen, Inge Christensen, Jørgen Jørgensen, Karen Jepsen, Karin Jørgensen.

dscf3578
Tirslund Gul
Finn Knudsen, Kirsten Sørensen, Bent Sørensen, Lis Bonde, Hanne Madsen.
Fraværende: Launy Madsen.

De 3 vindere fra 1. runde spillede finale om placeringerne 1-2-3, og holdene startede blødt ud ved at dele det hele i mixdoublerne.
I de 2 sidste doubler kom Agrarerne 6 til at hænge lidt i bremserne, og kom bagud med 3-5 mod både Rødding 2 og Agrarerne 7, som til gengæld stadig stod lige.
I damesinglerne delte holdene igen det hele, så Agrarerne 6 var bagud 5-7 til begge modstandere, som nu stod lige med 6-6.
Så var det herrerne der skulle afgøre sagen. Agrarerne 6 og 7 delte, og det gorde Agrarerne 7 og Rødding 2 også, men i kampen mod Agrarerne 6 fik Rødding 3 pinde mod Agrarernes ene.
Det betød at Agrarerne 6 tabte med 7-9 til Agrarerne 7 og med 6-10 til Rødding 2. Rødding 2 og Agrarerne 7 spillede uafgjort 8-8, men da Rødding 2 havde vundet større over Agrarerne 6 end Agrarerne 7 havde, var det Rødding 2 der blev de heldige vindere af pokalen.

dscf3576
Agrarerne 6
Tage Nissen, Myrtha Jørgensen, Jytte Nissen, Tove Jørgensen, Frede Jørgensen , Arne Urup, Alfred Jensen

dscf3574
Agrarerne 7
Stinne Petersen, Verner Lorenzen, Ingrid Fink Petersen, Bertram Suurballe, Hans Fink Petersen
Fraværende: Ellen Marie Lorenzen

dscf3571
Rødding 2
Aase Jepsen, Preben W. Jepsen, Gunhild Lydiksen, Børge Christensen, Iris Conradsen, Anders Conradsen

Til slut var der pokal til Rødding 2 og diplomer til resten af holdene, og de dygtige vindere skulle selvfølgelig også foreviges - den der ikke var kørt hjem i hvert fald.

Uanset resultaterne i disse kampe, rykker alle 6 hold op.

Her er billeder fra alle slutspil. Følg dette link.