Nedenstående har DKU modtaget fra Grethe Bjerre, som i denne forbindelse repræsenterer DGI. Men dette enestående tilbud gælder også medlemmer af DKU, så kom ud af krattet og meldt Jer til. Det er et helt fantastisk sted.

 Alle

Hej alle

Nu er chancen der for at komme med til en bustur til Bad Hindelang i Sydtyskland. Samme sted, som vi var sidste år med så stor succes.

Prisen er noget højere – og det er jeg selvfølgelig ked af – men det kan ikke gøres billigere. Ikke når vi skal bo på det flotte luksushotel i bjergene – og have et godt busselskab i ryggen. Denne gang er 2 udflugter fra hotellet også med i prisen. Det var de ikke sidste år – men p.g.a. en bookingsfejl fra hotellet kompenserede de ved at give os turene gratis. Det får vi ikke næste gang.

Som sidste år vil vi gerne have en forhåndstilkendegivelse, om man har lyst til at deltage, så vi kan finde ud af, om vi skal fortsætte med at arrangere – eller glemme alt om en ny tysklandstur. Jeg håber selvfølgelig, at der er mange, der har lyst til at være med, så den kan gennemføres.

Del indbydelsen ud i jeres forening – og andre steder, hvor der er nogle, der spiller krolf.

Med venlig hilsen

Grethe Bjerre
DGI Østjylland Krolf
www.dgi.dk/krolf
tlf. 60626689

NB: ny mailadresse fremover: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Her er et link til indbydelsen som også kommer her:

Mere krolf

Login

Sponsorer

Klik på logo
Støt vores sponsorer,
de støtter os.