Et forkert indtastet resultat ved VM i krolf har nu den konsekvens, at der udpeges 2 verdensmester i slagspil for kvinder.

Da resultaterne forelå på dagen, viste det at Sonja Weilstrup, Kolding (Seest BK) havde vundet slagspillet for damer, og som sådan blev hun fejret og offentliggjort.

Men da resultaterne blev lagt på nettet, fik vi et tip om at antal slag var forkert på en bestemt spiller.
Vi tjekkede selvfølgelig påstanden, og tippet havde ret. Der var tastet 29 slag ind i stedet for 24, simpelthen fordi det håndskrevne 4-tal lignede et 9-tal.
Vi har endda dobbelttjek på indtastningerne, men også her smuttede den igennem.

Havde det nu været placeringer 91 og 97 det havde drejet sig om, havde vi lige så stille rettet det, men i dette tilfælde flyttede spilleren fra en 7. plads til 1. pladsen.

Hvad gør man så?

Da vi allerede har udråbt Sonja som verdensmester i slagspil, har vi besluttet at hun beholder titlen, men må dele den med Karten Bonde, Haderslev (Agrarerne), som hermed OGSÅ udråbes som verdensmester, på lige fod med Sonja Weilstrup, Kolding (Seest BK).
Altså er der i 2018 to verdensmestre i  slagspil for kvinder.

Karen1
Karen Bonde, Haderslev (Agrarerne) med hjælper.

Damerne på 2. og 3. pladsen beholder også deres placeringer som offenliggjort, men hvis man ser på den computerberegnede slagspilsliste, så viser den det korrekte i forhold til det nye antal slag.

DKU unskylder kaoset, forvirringen og de følelsesmæssige rucheture det har forvoldt, og vi håber virkelig at vi kan få aflivet sådanne fejl i fremtiden.

Karen2

Overrækkelsen blev foretaget en aften hvor Agrarerne alligevel havde arrangeret "Midnatskrolf" - eller i hvert fald "Aftenkrolf".
De spiller et par runder, hvorefter der der er grill pølser og hyggeligt samvær på programmet. Og så tager man et par runder mere efterhånden som det bliver mere og mere dunkelt.
Klubben har 137 medlemmer i alt, og der var 95 med til arrangementet, endda selv om et enkelt hold var ude at spille. Det er et flot fremmøde og så var der nogen til at fejre Karen.