Holdturneringsudvalget har besluttet at udvide antallet af hold i en pulje til 6 hold, så vidt muligt.

 

Flere spillere har nævnt at de syntes 5 hold i puljerne var for lidt, så nu prøver vi at sætte det op til 6 hold, hvor det er muligt. I de nedre rækker går det selvfølgelig aldrig op, så puljestørrelser på 4 og 5 kan forekomme, men nok aldrig - eller i hvert fald meget sjældent - 7 hold.

Holdturneringsudvalget skulle så beslutte om det var med virkning fra 2019 eller allerede fra 2018, og de så ingen grund til at vente, så det sættes i værk.nu med det samme.

For at fylde op i divisionerne, valgte udvalget overvejende at benåde hold fra nedrykning, og hvor nedrykkerne slap op, så at rykke ekstra hold op.
Da der nu er færre hold i de nedre divisioner, kan det ændre på reglerne for op- og nedrykning, men det ved vi først når tilmeldingsfristen udløber den 31. marts kl. 23:59.

Region Fyn

1. div.

De 2 hold på 4. pladsen blev benådet, og det var Aktivisterne 1 og Vester Aaby 1. Sidstnævnte var bedre indbyrdes end Aktivisterne 9.

2. div.

De 3 medrykkere Blommenslyst 1, Solsikkerne 3 og Hårby 5 benådes. Desude rykker de 2 bedste 2'ere fra 3. div. op, og det er Skydebjerg 6 og Hårslev 3.

Region Sydjylland

1. div.

Nr. 4 i de 2 puljer benådes, og det var Slotsbyen 5 og Tirslund Gul - begge indbyrdes bedre end nr. 5.

2. div.

Nr. 4 i de 4 puljer benådes, hvilket var Madholdet 1, Agrarerne 7, Slotsbyen 3 og Lundsmark 2. Da der skulle bruges 2 mere, blev de 2 bedste nr. 5 ligeledes benådet, og her var Odin 1 og Slotsbyen 2 de heldige.

Dagliga 1 SJY

Denne række var allerede oppe på 6 hold.

Dagliga 2 SJY

De 3 hold der blev nr. 5 blev benådet, og det var KØK A, Odin B og Christiansfeld B.