Børge Poulsen og Peter Lyngdal Christensen blev kommunemestre.

Torsdag den 31. august blev der spillet om 60+ mesterskabet i krolf ved KFUM Hallerne i Kolding.

183 havde fundet vej til Koldings første individuelle kommunemesterskab. Det var et godt samarbejde mellem projekt "60+ Frisk", DAI og DKU der fik det op at stå. Alle var velkomne til at komme og også enkelte spillere under 60 stillede op, men man skulle være 60+ for at få titlen.

Det kostede en 50'er og hveri var inkluderet sandwich og vand. Desuden var der øl/vand til hole-in-one de 2 første rrunder, og dem var der en hel del af.
Der var lidt kaos og ventetid i starten, og kommunen havde ikke lige fået slået græsset, så det gjorde de nærmest ud og ind imellem folk der stod ude på banerne. Det lykkedes dog og da spillet gik i gang var alt ok.
Der blev startet ved hvert hul, men da startstederne var trukket ud til siden, så gik det lige nøjagtigt. Lidt ventetid opstod der undervejs, men det var ikke slemt, så helhedsindtrykket for hele stævnet var at det var et godt og hyggeligt stævne.
Vejret var overvejende godt, og den smule regn der kom forstyrrede ikke noget videre. Sidst på stævnet var vejret faktisk helt godt.

I rækken for begyndere og let øvede vandt Børge Poulsen fra Ældre Sagen. Birte Erichsen,  Æ Eng, Stepping, blev nummer to. Ingeborg Sørensen fra Ældre Sagen blev nummer tre.Præmierne, der var sponseret af Krolfbutikken i Ødis, var kølle og kugle til nummer et og to.

Kolding   nybegyndere 2017
Ingeborg Sørensen, Ældre Sagen (3), Birte Erichsen, Æ Eng (2), Børge Poulsen, Ældre Sagen (1),
Jørgen Roed, Kolding KFUM (medarranngør), Svend Erik Jensen, DAI (medarranngør), Lene Lebech, kommunen (medarranngør)

I rækken for øvede vandt Peter Lyngdal Chrisiensen fra KØK i Ødis. Bent Jørgensen fra Madholdet, Ødis Bramdrup, blev nummer to og tredjepladsen gik til Mette Pickering, CIF Senior, Christianfeld.  Her var præmien vin til nummer et og to.

Til begge tredjepladser var en præmie, der blandt andet bestod af en indkøbstakse og en kasket. 

Ovede Kolding 2017
Jørgen Roed, Kolding KFUM (medarranngør), Bent Jørgensen, Madholdet (2), Mette Pickering, CIF (3), Peter L. Christensen, KØK (1),
Svend Erik Jensen, DAI (medarranngør), Lene Lebech, kommunen (medarranngør)

 

Mere krolf

Login

Sponsorer

Klik på logo
Støt vores sponsorer,
de støtter os.