Forhåndsfavoritterne DKK 1 fik en blandet start. Store sejre på hjemmebane, men kun 1 point på udebane i de første 4 kampe.
Så var det jo spændende om de 2 "gamle" 1. div. hold Hullet og KØK 4 kunne drille dem, men det var der ikke meget der tydede på.
De 2 oprykkere havde selvfølgelig ingen chance - skulle man tro - men Agrarerne 4 viste format, og de vandt alle kampe før sommerferien.
Forspringet skulle så forsvares efter ferien, og da både Agrarerne og DKK havde udekamp mod KØK 3 samme dag, kunne det blive en afgørende dag.
Begge hold spillede imidlertid uafgort, så DKK var stadig 3 point efter.
DKK strammede bændlerne og vandt resten - bl. a. 14-2 over Agrarerne - så Agrarerne skulle bare sætte 1 point til i sidste kamp mod KØK 4.
KØK 4 gjorde hvad de kunne, men efter en meget lige og spændende kamp, som først blev afgort i herresinglerne, endte det med 9-7 til Agrarerne 4, som dermed  kommer med til DM slutspillet.
KØK 3 og Hullet kunne slet ikke være med i kampen om forbliven i divisionen, og de må nu ned i 2. div. Faktisk fik Hullet først point i sidste kamp mod netop KØK 3.

1. div. DM slutspil - 2011

Login

Log bare ind, det er ganske ufarligt. Det giver lidt mere adgang at være logget ind.

God fornøjelse

Krolfermenu

Sponsorer

Klik på logo
Støt vores sponsorer,
de støtter os.