Permanente artikler

Regler for kørsels-, bro- og mødepenge

Hvad kan man få penge til?

Indendørs krolf

Indendørs krolf er i DKU forholdsvis nyt, men her er lidt oplysninger.

Tilskud

Tilskud til projekter i DKU klubber.

Pokalturneringen 2011 - Pokalturneringen

Pokalkrolf finale

Pokalfinalen blev overraskende vundet af Idylparken 2 med overbevisende 12-4 over KØK 5.

Lørdag den 10. september 2011 skulle der være finalekampe i Pokalkrolf. Det blev i år afholdt hos Frederik Pedersen og Joan B. Rasmussen, begge fra ViGo’e, i Højrup ved Fredericia.

dsc04700


Banen var nyanlagt dagen før, så der var ikke nogen, der havde afprøvet den. Vejrguderne havde lovet tørvejr frem til aftenstid, så alle var spændte på om det holdt.
Lidt før kl. 12 ankom de første til Højrup, det var Agrarerne som lige skulle have noget frokost inden dysten og indenfor den næste halve time var alle kommet.

dsc04690

Lene Henriksen fra holdturneringsudvalget kom også for at se om der var styr på det. Dejligt at hun kom, for der nåede lige at indsnige sig en lille fejl i første runde, da Joan ikke havde helt styr på at der skulle være et skift i hvem der skulle starte. Men det blev løst og der var ingen klager over det. Dysten skulle stå imellem:

Lunderskov P1, Agrarerne 3, Idylparken 2 og KØK 5

Først blev banen kigget igennem og på slaget 12.30 kom køller og kugler med rundt, og lidt før kl. 13 var alle enige om at vi godt kunne begynde. Der havde været lodtrækning om hvem der skulle spille mod hvem og det blev Agrarerne 3 mod KØK 5 og Idylparken 2 mod Lunderskov P1.

Der blev kæmpet godt og efter doublerne var stillingen 5-3 til KØK 5. Agrarerne havde dog stadig en chance i singlerne, men resultatet endte med 11-5 til KØK, som derved sikrede sig en finaleplads.

dsc04708
Agrarerne 3
Frede Erichsen, Nora Kjær, Arne og Kis Wind, Jes og Lis Neumann
Forrest kaptajn Jørgen Kjær.

Den anden semifinale mellem Idylparken og Lunderskov var lige efter doublerne, men Vivi, Sebastian, Ole og Mathias (alle Reeckmann) klarede sig alle rigtig godt i singlerne, så stillingen endte 12-4 og dermed var Idylparken også i finalen. Stemningen var stor hos familien Reeckmann, og det kunne jo ikke være bedre for Mathias, når han nu også havde fødselsdag i dag. 13 år er han blevet og dermed rykket i voksenrækken - i hvert fald krolfmæssigt.

alt
Lunderskov P1
Tom og Else Salskov, Maja og Carlo Mathiesen, Hans og Lene Thomsen.

Inden vi satte selve finalen i gang var der lige tid til kaffe og diverse kage. Frederik og Joan havde fået hjælp til at dømme kampene fra Poul Knudsen, Erik Tøttrup Jensen og Ib Jakobsen, alle fra ViGo’e, og de trængte også til en lille pause før vi gik videre.

alt
Stort tillykke til fødselaren Mathias

Finalen:

Den ene mixdouble blev spillet af Vivi/Mathias mod Bente/Gunnar, her vandt Vivi med 29 slag, Gunnar havde 30, Mathias havde 31 og Bente 34, så de første 2 point til Idylparken var hjemme. Den anden mix blev spillet af Sebastian/Ole mod Inger/Niels. Resultatet blev Niels 27 slag, Ole 31 slag, Inger 33 slag og Sebastian var noget uheldig i denne runde og gik på 36 slag, så nu var det KØK der fik 2 point. Så blev det dame og herredoublerne. Her fik Vivi 30 slag og det gik meget bedre for Sebastian som endte på 31 slag, ligeledes fik Inger 31 og Helle måtte bruge 33 slag, så Idylparken kunne igen score 2 point. Hos herrerne gik både Hans og Ole på 28, Mathias på 31 og Gunnar på 35, så igen 2 point til familien Reeckmann. Men intet var afgjort.
Damesinglerne blev sat i gang og Vivi dystede mod Bente. Kampen var meget tæt, men Vivi vandt med 30 slag mod Bentes 31. Sebastian gik på 35 slag mod Helle der gik på 33 slag. Stillingen var nu 8 til Idylparken og 4 til KØK, men der var stadig 2 kampe tilbage. Her skulle Mathias spille mod Niels. Mathias gik en flot runde og vandt med 28 slag mod Niels’ 32. Ole og Hans kæmpede bravt, men det blev Ole der løb af med sejren med 30 slag mod Hans’ 31, og dermed sluttede finalen med 12-4 til Idylparken. Tillykke.

alt
Idylparken 2 - Familien Reeckmann bestående af:
Sebastian, Vivi, Ole og Mathias

Vejret holdt og alle var enige om at det havde været en skøn dag i Højrup. Banen blev rost, der var både plads og nogle spændende udfordringer. Bedste runde blev gået på 25 slag af Niels O. Nielsen fra KØK 5.

alt
KØK 5
Inger Pedersen, Helle Jacobsen, Gunnar Pedersen, Bente og Niels O. Nielsen, Hans Johnsen.

Så her til slut vil vi også sige tak for en dejlig dag. Det var sjovt at arrangere sådan en finalekamp.

Mange hilsener fra Frederik og Joan

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Her er billeder fra alle slutspil. Følg dette link.

Mere krolf

Login

Log bare ind, det er ganske ufarligt. Det giver lidt mere adgang at være logget ind.
Har du ikke et brugernavn, så lav et med linket "Create an account".

God fornøjelse

Sponsorer

Klik på logo
Støt vores sponsorer,
de støtter os.