Op • DM • VM for par • VM
 




Perfekt DM I Tiset

Vejret var godt - spillerne glade - og krolfklubben Fuglsang havde gjort et stort og godt stykke arbejde i samarbejde med Tiset UIF, så rammerne om Dansk Krolf Unions første officielle DM var helt perfekte.

En lidt kølig vind, men meget fint opholdsvejr, og da der mange steder var læ, lagde man ikke meget mærke til køligheden.


Jan Dyrok fra stævneudvalget byder velkommen


Annemette Krab fra Fuglsang siger nogle bevingede ord.


Tiset Jagtforening blæser os et stykke.


Grams borgmester H. P. Geil slår et slag for krolfen.
Han sagde bl. a. "Er du træt af at se Golf, så tag til Tiset og spil Krolf".

Der var åbning ved Jan Dyrok fra DKU's stævneudvalg, Annemette Krab fra Fuglsang, Grams Borgmester H. P. Geil og Tiset Jagtforening blæste os et stykke. Borgmesteren spillede det første hul på 3 slag, og så gik vi ellers i gang.

Der var tilmeldt 158 til stævnet og for at alle kunne nå at spille én gang på hver af de 4 baner, var det nødvendigt med en god planlægning. Og det må man sige, at der også havde været.
Dorthe Bloch kaldte folk til start på banerne, og alle spillere modtog en lille seddel, med tidspunkter for egen spilletid og dommerrunde. Ind imellem var stævnet endda 5 minutter foran planlagt tid, så dagen forløb planmæssigt.

TVSyd kom og filmede og lavede et lille indslag om krolf. Ikke noget særligt, men det var der.
Link : http://www.tv2regionerne.dk/Default.asp?r=1&Id=194409


TVSyd filmer Christine og Christian Andersen.

Efter spillet fik vi al den dejlige mad vi kunne proppe i os. Alle var godt sultne, men alligevel var der rigeligt. Stor ros til Tiset Kro, som leverede herlighederne til rimelige priser.

De 4 baner så lette ud med få forhindringer, men det skulle vise sig, at de ikke var helt så lette endda. Der havde nemlig været en meget flittig muldvarp, som havde sørget for diverse ujævnheder. Og så var der jo nogle fliser og noget tømmer spredt ud over banen, som sammen med et par mål af og til kom i vejen.

Alle 158 deltagere spillede en runde på hver af de 4 baner med skiftende startplaceringer, og resultaterne blev tastet ind på en computer, talt sammen og sorteret. Ud kom resultater på kamp- og slagspil.

Kampspil

I kampspil var det ikke så meget antal slag der talte, men mere placeringerne i de puljer á 4 spillere man deltog i. De 24 med de bedste placeringer deltog derefter i et slutspil, som endte med en finale med 6 deltagere.
Resultatet blev at Alex Thomsen, Kolding (Lunderskov Krolfklub) vandt overbevisende med kun 24 slag. Alex havde vundet alle 4 indledende puljer og faktisk var der kun en enkelt 2. plads i de 7 kampe han spillede. En ny storspiller er dukket op på krolfscenen.


Alex Thomsen ny danmarksmester i kampspil.

Nummer 2 med 28 slag blev Anders Sørensen, Fredericia (DeKorative Krolfere). Anders er en anden af rigtig stærke spillere, som hidtil har manglet lidt held til at få en af de gode titler, men det kommer nok.


Anders Sørensen nr. 2 i kampspil.

På 3. pladsen kom endnu en af de spillere der altid er med i de forreste rækker, Jan Dyrok, Asperup (Baskerne). Jan brugte 32 slag.


Jan Dyrok nr. 3 i kampspil.

Nummer 4 blev Karlo Nielsen, Hejnsvig (Petersminde Krolf Klub) med 33 slag. Karlo er lige som Anders gammel kroketspiller, og da det er samme teknik der bruges, kan de gå direkte ind og blande sig med krolfeliten.
På 5. pladsen kom bedste dame og regerende verdensmester i slagspil Lene Henriksen, Ødis Kroge (Krolfklubben i Ødis Kroge) med 34 slag.
Nummer 6 blev en tidligere verdensmester Jacob Bloch, Ødis (Krolfklubben i Ødis Kroge) med 38 slag.


Finalisterne : Alex Thomsen, Anders Sørensen, Jan Dyrok, Karlo Nielsen, Lene Henriksen og Jacob Bloch.

Slagspil

I slagspil skete der det, at spillets opfinder og æresmedlem af Dansk Krolf Union, Frits Henriksen, Asperup (Baskerne) vandt med 109 slag på de 4 runder.
Man kan vel egentlig ikke forestille sig en mere værdig vinder af DKU's første officielle mesterskab. Det var også Frits' første individuelle mesterskab, og han kunne vel ikke vælge et bedre mesterskab at vinde, så det var næsten for godt til at være sandt. Men det er den altså.


Spillets opfinder og æresmedlem af DKU Frits Henriksen danmarksmester i Slagspil

Nummer 2 med 1 enkelt slag mere - 110 - kom Anders Sørensen, som igen måtte nøjes med en andenplads.


Endnu en andenplads til Anders Sørensen.

Nummer 3 blev Jacob Bloch med 111 slag. Jacob gik dagens bedste runde med 23 slag.


Jacob Bloch fik en flot 3. plads.

Der var 3 spillere med 114 slag på 4. pladsen. Det var Hans Peter Trans, Gram (Fuglsang), Carsten "Muffe" Bækgaard Nielsen, Kolding (Krolfklubben i Ødis Kroge) og DKU's formand Peter Christensen, Ødis Kroge (Krolfklubben i Ødis Kroge). Sidstnævnte gik også en runde på 23 slag.

Bedste damer blev Lene Henriksen som nr. 9, Hanne Kristensen, Nyborg (Baskerne) som nr. 12 og Ingrid Fink Petersen, Haderslev (Agrarerne) som nr. 16. Nummer 17 blev Lene K. Jensen, Erritsø (DeKorative Krolfere), som gik en feberrunde på 24 slag.

Bedste børn (under 13 år) blev Signe Kristensen, Nyborg (Baskerne) som nr. 83, Mette L. Christensen, Ødis Kroge (Krolfklubben i Ødis Kroge) som nr. 95, Christine Andersen, Viby (Agrarerne) nr. 144 og Heidi Jacobsen, Vamdrup (Krolfklubben i Ødis Kroge) nr. 150.


Signe Kristensen, Mette Christensen, Christine Andersen og Heidi Jacobsen.

Nummer 158 og sidst blev Ingeborg Boisen, Gram (Fuglsang) med 169 slag. Hun har nu Det Gyldne Hul til opbevaring et års tid. Da denne specielle "pokal" bringer held, er det nok sidste gang hun ender som rosinen i pølseenden. Fuglsangs Inger og Bertha var også meget tæt på at få denne pokal, så Fuglsang har arvtagere klar.


Ingeborg Boisen.

Bane 1 havde et gennemsnit på 32,82 og bedste runde blev gået på 26 slag af 5 spillere.
Bane 2 havde et gennemsnit på 33,61 og bedste runde blev gået på 23 slag.
Bane 3 havde et gennemsnit på 34,35 og bedste runde blev gået på 25 slag
Bane 4 havde et gennemsnit på 32,44 og bedste runde blev gået på 23 slag.
I alt havde banerne et gennemsnit på 33,31 slag.

Resultater

Der var en lille fejl i udregningen af placeringer i kampspil, så de placeringer der blev offentliggjort ved stævnet kan have ændret sig nogle få placeringer. Det havde heldigvis ingen indflydelse på hvem der kom til at spille slutspil.
De 24 der spillede slutspil har fået nye placeringer i forhold til hvordan de klarede sig. Dem der blev nr. 4 i de indledende puljer blev alle nr. 21 og dem der blev nr. 3 blev placeret som nr. 15.
Nr. 4 i semifinalerne blev nr. 11 og nr. 3 blev nr. 8. Finalisterne fik deres placering fra finalen.

I slagspil var der tastet forkert på en enkelt spiller, så skulle rigtigt man være placeret efter Elise Frostholm (nr. 43), er man blevet rykket 1 trin ned af rangstigen i forhold til det tidligere offentliggjorte.

Her er de samlede resultater i PDF-format sortere på fornavn.

Takker

Der skal lyde en stor tak til Tiset UIF som bidrog med telte, klubhus, bar, frokost, oprydning og meget mere.


Team Tiset UIF

Også en stor tak Krolfklubben Fuglsang anført af formand Jørgen Krab og Helge Jacobsen. De sørgede bl. a. for borgmester, Jagtforening og især fremskaffelse af sponsorater. Helt utrolig fint og professionelt arbejde.


Jørgen Krab og Helge Jacobsen, Fuglsang

Og selvfølgelig en stor tak til alle dem der gad dømme for de andre spillere, men ikke mindst Dorthe Bloch, som endnu en gang tilbragte en hel dag med at råbe efter folk.


Dorthe Bloch - vores opråber.

Billeder

Jeg har lagt en masse billeder ud på nettet hos Pixum. Der kan man se dem, og eventuelt bestille papirsbilleder, hvis der er nogle særligt gode man kunne tænke sig.

For en flad tyver, kan man også få en CD med billederne på.

Her er et link til en masse billeder.


PLC 22-07-10